Bloguma Hoşgeldiniz!

bloguma hosgeldiniz

Merhabalar,

  Ben Ebrar. Kiminiz beni Bir Yudum Hayal blogundan tanıyordur. Zaten blogun vardı neden yeni açtın diye soranlarınız varsa hemen cevap vereyim, kendi adıma bir blog açmak istedim. Zaman zaman Bir Yudum Hayal'de de paylaşım yapabilirim ama bundan böyle burada olmayı planlıyorum. Bir Yudum Hayal ile kuzenim ilgilenecek.
  Tanımayanlarınız için Ben Kimim? sayfasında kendimi tanıttım. Umarım güzel vakit geçirirsiniz.

Sevgiyle Kalın...



Yorumlar

  1. Yanıtlar
    1. Tasarım ve renkler çok güzel olmuş ben çok beğendim fakat bir hata gördüm bugün sizi bilgilendirmek istedim. Konu başlığının sol tarafında '' Bloguma Hoşgeldiniz!'' sol tarafında
      UNDEFİNED yazıyor onun nedeni saat ve tarihi tam olarak ayarlayamadığınızdan kaynaklanıyor onu düzeltirseniz ziyaretçiler için daha iyi olur. Yazının ne zaman yazıldığı görülürse daha iyi olur diye düşünüyorum

      Sil
    2. Çok teşekkür ederim, farkındaydım ancak hazır bir temayı düzenlediğim için birde temayı uygulamadan önce sorun olmadığından kodlarda sorun olduğunu düşünmüştüm. Tekrar teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Hoş gördük sayın Ebrar Şeyban. Kim olduğunla ilgili yazıya da baktım. Gerçekten güzel bir tema seçmişsin gayet güzel düzenlenmiş. Çok beğendiğimi söylemeliyim Photoshop ile bende kendi kendime öğrendim az bişey o konuda benziyoruz. Daha fazla çenem düşmeden başarılar diliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Umarım güzel vakit geçirirsiniz blogumda. :) Tekrar hoşgeldiniz. ^^

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Kitap Yorumu: 1984 - George Orwell | Bloggerlar Okuyor - Nisan 2016

Dizi Yorumu: Angel Eyes (2014)

Kitap Yorumu: Bana Her Şey Seni Hatırlatır - Beth Harbison