Temmuz Ayında İzlediklerim | 2018

Temmuz Ayında İzlediklerim | 2018

Herkese merhaba! Hız kesmeden gecikmiş postları yazmaya devam ediyorum. 😋 Temmuz ayında çok fazla film izlememiş olsam da ağustos ayıyla arayı kapattım,  en kısa sürede onun yazısı da gelecek. 😉

Bakalım neler izlemişim...
Suicide Squad (Gerçek Kötüler)
Suicide Squad (Gerçek Kötüler)

IMDB Puanı: 6,1 / 10
Yapım: 2016 / ABD / 2 saat 3 dakika
Tür: Macera, Aksiyon, Fantastik, Bilim kurgu

Konusu: Dünyanın en tehlikeli takımını toplamak için, hapisteki Süper Güçlü Kötü Adamları bir araya getir, devletin emri ile onları en güçlü silahlarla donat ve gizemli bir suç örgütünü yenmeleri için onları göreve gönder. Ancak, bu İntihar Timi, aslında başarılı olmaları için değil de, tescilli suçları nedeniyle, eninde sonunda kaybedecekleri aşikar bir göreve çıktıklarını fark ettiklerinde ne yapacaklardır?
↢↣↢↣↢↣↢↣↢↣
Bu filmi izlemeyen bir ben kalmışımdır herhalde diye düşünüyorum. Bol aksiyonlu, komik, eğlenceli, dolu dolu bir filmdi. Sıkıldığınız bir vakit keyifle izlenebilir. 
Freedom Writers (Özgürlük Yazarları)
Freedom Writers (Özgürlük Yazarları)

IMDB Puanı: 7,5 / 10
Yapım: 2007 / Almanya, ABD / 2 saat 3 dakika
Tür: Biyografi, Suç, Dram

Konusu: Bir öğretmen, Anne Frank'ın Hatıra Defteri gibi klasikleri okumakta olan risk grubundaki öğrencilerden kendi sorunlu yaşamları ile ilgili günlük tutmalarını ister.
↢↣↢↣↢↣↢↣↢↣
İdealist öğretmenleri konu alan filmleri seviyorum. Eğitimin ne kadar önemli olduğunu tekrar tekrar hatırlatıyor. Bu film artı olarak gerçek hayattan bir hikaye olması ayrıca etkileyici. Severek izlediğim bir filmdi. 
To The Bone (Kemiklerine Kadar)
To The Bone (Kemiklerine Kadar)

IMDB Puanı: 6,9 / 10
Yapım: 2017 / ABD / 1 saat 47 dakika
Tür: Dram

Konusu: Anoreksiya Nevroza hastası 20 yaşındaki Ellen, sıra dışı bir doktorun yönetimindeki grup evinde kendini keşfedeceği üzücü -ve kimi zaman eğlenceli- bir yolculuğa çıkar.
↢↣↢↣↢↣↢↣↢↣
Farkındalık oluşturabilecek güzel bir yapım. Benim beğenerek izlediğim bir film oldu. 
Black
Black

IMDB Puanı: 8,2 / 10
Yapım: 2017 / Güney Kore / 18 bölüm
Tür: Suç, Dram, Fantastik, Romantik, Gerilim

Konusu: Dizi, bir ölüm meleği ile insan bir kadının gizemli ve romantik hikâyesi anlatmaktadır.
↢↣↢↣↢↣↢↣↢↣
Annemle birlikte izlediğim farklı bir diziydi. İzlerken bir kez daha izlersem anca anlarım dediğim karmaşık bağlantılarla doluydu. Yer yer oldukça kafa karıştırıcı, gizem doluydu. Severek izlesem de sonunu pek beğenemedim, olmamıştı. 
Teen Wolf | 6. Sezon 1. & 2. Part (Final Sezonu)
Teen Wolf | 6. Sezon 1. & 2. Part (Final Sezonu)

IMDB Puanı: 7,7 / 10
Yapım: 2011 - 2017 / ABD / 6 sezon
Tür: Aksiyon, Komedi, Dram, Fantastik, Korku, Gerilim, Romantik

Konusu: Scott McCall ormanda dolaşırken bir kurtadam tarafından ısırılır ve o da artık bir kurtadamdır. Scott, en iyi arkadaşı Stiles Stilinski ve başka bir kurt adam olan Derek Hale'in yardımlarıyla, bu gerçeği diğerlerinden saklayarak normal bir hayat sürmeye çalışır.
↢↣↢↣↢↣↢↣↢↣
Severek heyecanla takip ettiğimiz dizinin son sezonunu da annemle birlikte izledik. Son sezonun ilk kısmını ikinci kısımdan daha çok sevdim. Daha gizemli ve daha aksiyon doluydu. Bu diziyi sevmemin en büyük nedeni klişe kurt adam kurgusuna sahip olmaması. Her sezonda daha önce duymadığımız şeylerden kurgu çıkarması ve vampirlerin olmaması muhteşemdi. Keyifli ve macera dolu bir diziydi. 
Temmuz ayında bitirmesem de sıklıkla izlediğim diziler: Gilmore Girls ve Fullmetal Alchemist (Anime) 😋
Siz içlerinden hangilerini izlediniz? Hangilerini izlemeyi düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi benimle paylaşmayı unutmayın.

Sevgiyle kalın...
Sevgiyle kalın...

Yorumlar

  1. Teen Wolf'u dizüstü bilgisayar kullandığım zamanlardan hatırlarım. Sınırlı kota ve filmin dolmaması nedeniyle izlemeyi bıraktım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende dolmasını beklemeyi donmaları sevmediğimden sezon bitince indirip tvde falan izliyorum dizileri. Çok daha rahat oluyor.

      Sil
  2. Özellikle Freedom Writers (Özgürlük Yazarları) filmi dikkatimi çekti. Teşekkürler. İlk fırsatta izleyeceğim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Kitap Yorumu: 1984 - George Orwell | Bloggerlar Okuyor - Nisan 2016

Dizi Yorumu: Angel Eyes (2014)

Kitap Yorumu: Bana Her Şey Seni Hatırlatır - Beth Harbison