Haftanın Blogu: Kitap Tutkusu

Haftanın Blogu

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Ben iyiyim. Biraz keyifsizlik var üzerimde o yüzden blog yazarak kendimi rahatlatmak istiyorum. Sizde de öyle oluyor mu bilmem ama ben blogda bir şeyler yazarken, parmaklarımın klavye üzerinde dolaşması acayip rahatlatıyor. hele de klavye azıcık sesliyorsa. Garip değil mi? :D Şimdiden rahatladım bile. :) Bu hafta sonu sınavım var-mış-dı. Ben bunu çarşamba günü okulda arkadaşlarımdan öğrendim. :P Bu dönem nedense Açık Öğretim sınavlarını erken yaptılar. Beklemiyordum hiç. Cumartesi/Pazar erken saatlerde kalkıp sınava gitmek çok zordu yaa. :) 

Onun dışında birde şikayetim var arkadaşlar. Kardeşimden şikayetçiyim. :P Şimdi şöyle; ben haftanın ilk üç günü stajdayım diğer dört gün evdeyim. Stajdayken zaten biliyorsunuz kaçamak -aynı şimdi olduğu gibi- yapıp bloga yazabiliyorum. Ancak evde olduğum günler kardeşim bilgisayara el koyduğundan oturup blog yazmam çok zor oluyor. :D Bundan dolayıdır ki geçen -hangisi olduğunu unuttuğum- bir yazımda oturup taslak olarak yazı hazırlayacağımdan bahsetmiştim ki hiç birini yazamadım. :P Öyle işte. Neyse benim gene çenem düştü. :) Buraya kadar bana dayandığınız için teşekkürler. :D 

Gelelim haftanın bloguna...

Kitap Tutkusu

Evet, daha önceki yazıda belirttiğim gibi, rastgele seçiyorum artık haftanın bloglarını. :) Bu haftanın blogu da... Kitap Tutkusu. Kitap Tutkusu benim ilk zamanlardan beri takip ettiğim bloglardan. İlk zamanlar dediğimde bu blogumdan  çok öncesi, 2013'den, benim ilk blogumu kurduğum zamanlardan beri takip ettiklerimden. Belkide çoğunuz da biliyordur kendisini. Ben blogunu sık sık ziyaret etmesemde, bir kitabı merak ettiğim zaman "acaba okumuş mu, ne düşünmüş?" gibilerinden ziyaret ettiğim bloglardan. :) Sizlerde bir uğrayın ve uğramışken yorum yapmadan geçmeyin. :) 

Dip not: Çok konuşmuş olabilirim, affedin. :D 

Sevgiyle Kalın...
Sevgiyle Kalın...

Yorumlar

  1. Çok tatlı, çok samimi yazmışsınız. Bu kadar tatlı konuşan birini sabaha kadar dinlerim. Ben de çenem düşünce susmak bilmiyorum, anlıyorum o yüzden sizi. :) Kaleminize sağlık!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böyle düşünmeniz beni çok mutlu etti. Teşekkür ederim. :)

      Sil
  2. kardeş sıkıntısını bende yaşıyorum :))

    YanıtlaSil
  3. şikayetini aldık lakin elden ne gelir Ebrar! :)))
    kitap tutkununu da bi ziyaret edelim ;) Teşekkürler, sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahaha değil mi, maalesef yapılacak bir şey yok :D Teşekkür ederim, sevgiyle kal.. ^^

      Sil
  4. Bu güzel yazın için teşekkür ederim Ebrar :) *_*

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Kitap Yorumu: 1984 - George Orwell | Bloggerlar Okuyor - Nisan 2016

Dizi Yorumu: Angel Eyes (2014)

Kitap Yorumu: Bana Her Şey Seni Hatırlatır - Beth Harbison