Kitap Yorumu: Düğün Hediyesi - Lucy Kevin

Düğün Hediyesi - Lucy Kevin

kitap yorumu dugun hediyesi lucy kevin

Sayfa Sayısı: 160
Baskı Yılı: 2013
Çevirmen: Özge Fındıklı
Yayınevi: Arkadya Yayınları

Arka Kapak

Julie Delgado, restoranı kapandıktan sonra, San Francisco'da ünlü bir düğün mekânı olan Rose'un Köşkü'nde geçici olarak işe başlar. Julie hazırlayacağı mönüyle gelinle damadın başını döndürmeyi planlıyordur, böylece yeni patronunu etkileyecektir. Ancak kaderin Julie için farklı planları vardır. Damat yerine damadın kardeşi ünlü şef yemekleri tatmaya gelince, işler umduğu gibi gitmez.

Andrew Kyle, ünlü bir şef olmakla birlikte yaptığı eleştiriyle Julie'nin restoranının sonunu getiren kişi olma özelliğine de sahiptir. Andrew Julie ile Rose'un Köşkü'nde tanıştığı anda onun risk almayan biri olduğunu anlamıştır. O andan itibaren Andrew'un tek isteği, Julie'nin kalbine ördüğü bu zırhı kaldırmaktır.

Andrew'la aralarındaki karşı konulmaz kıvılcıma rağmen Julie, hayatında bir kez olsun aşkı göze alabilecek midir?




Alıntı

   “Bu kadar basit değil mi?” diye soran Evie, usulca güldü. “Hiçbir zaman değildir. Benim sana tavsiyem hayatla barışık olman ve seni nereye götüreceğine bakman.”


Yorum

  Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Bugün ablamın (dayımın kızı oluyor kendisi) hediye ettiği bu güzel kitabı yorumlayacağım. 

   Ahh bayılıyorum böyle çıtır çerez kitaplara. Bir çırpıda okunup biten, bittiğinde ne ara bittiğini sorgulatan bir kitaptı. Oldukça keyifli, akıcı bir dille yazılmış keyifli bir kitap.

  Arkadya yayınlarının kitap kapaklarına ayrı bir bayılıyorum. Ayracındaki süsü, kapak tasarımı muhteşem. Kuzenim kapıda elinde bu kitapla belirdiğinde hemen elinden kapıp, küçük bir çocuğun oyuncak ayısına sarılması gibi sarmalayasım geldi kitabı. Kitap en güzel hediyedir dostlar. Hele böylesi tatlımı tatlı bir kitap en güzellerinden.

  Kitabın konusuna gelirsek, Julie Delgado, hayal kırıklığına uğramış ve bunun en büyük sebebinin ünlü şef Andrew Kyle olduğunu düşünen genç bir kadın. Andrew Kyle ile gerek aralarındaki diyaloglar olsun gerek çekimleri olsun müthiş bir çiftti.

   Kitapta en çok sevdiğim nokta, Anrew’in yardımıyla, Julie’nin içindeki bastırdığı yeteneğini ortaya çıkarmasıydı.

   Tadı hala damağımda olan lezzetli bir o kadar da keyifli bir kitap. Ayrıca 5 kitaplık bir serinin ilk kitabı. Okuma tıkanıklığına kesin çözüm getirebilecek bir kitap. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Puanım
5 yildiz

Sevgiyle Kalın...

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Kitap Yorumu: 1984 - George Orwell | Bloggerlar Okuyor - Nisan 2016

Dizi Yorumu: Angel Eyes (2014)

Kitap Yorumu: Bana Her Şey Seni Hatırlatır - Beth Harbison