Double S 301 - Estreno


Merhabalar, nasılsınız? En son yazımdan beri neredeyse bir ay oldu farkındayım. Çoğu yazımı stajdayken yazıyordum. Çünkü sürekli bilgisayar başındaydım. Ancak staj bittikten sonra şu bir aydır bilgisayar başına 1-2 kez anca geçebilmişimdir. Bunun en büyük sebebi kardeşim. Okulların son iki haftasından beri kardeşim neredeyse günde 12 saat bilgisayar başında ve bugün bile bilgisayardan kaldırabilmek için epey uğraştım. :D Neyse sonuç olarak buradayım ve ilk olarak son günlerde beni en çok mutlu eden haberi sizinle paylaşmak istedim.


Daha önce şu yazımda bahsettiğim gibi Double S geri dönmüştü. Yine geçtiğimiz günlerde bir sürpriz yaparak 08.06.2016 tarihinde bir geri dönüş daha yaptılar. Bu mini albüm en önemli özelliği 11. yıl dönümünde çıkmış olması.

Uzun zamandır K-pop dünyasını takip etmiyorum. Sevdiğim ve dinlediğim şarkılar olsa da Double S benim için çok farklı bir yerde. Ben onları keşfettiğimde X Concert yapılmış ve hepsi -henüz albümleri çıkmamıştı ama- solo çalışmaya başlamıştı. Yine de onlara olan sevgim ve birleşeceklerine olan umudum hiçbir zaman eksilmedi.

Bu koca yürekli adamları takip etmeyi, desteklemeyi ve inanmayı bırakmadığım için çok mutluyum.


Şimdi gelin yıldönümüne özel çıkarttıkları şarkıyı birlikte dinleyelim.

아하(AH-HA)

Ben şarkıya bayıldım. Öyle enerjik, öyle güzel ki... İnsan kendisini ritme bırakmadan edemiyor. Şarkı, ritmiyle, sözleriyle ve de klibiyle müthiş. Klipte en güzel ayrıntılar ise dövmeleri. 

Young Saeng'in kolunda 050608 yazıyor. yani SS501 olarak ilk çıkış tarihleri. 

Kyu Jong'un bacağında Triple S yazıyor. Yani Double S'in fanlarına verilen isim.

Hyung Jun'un kolunda "24/7 from monday to sunday night you'll be happy with us " yani "7/24 Pazartesi'den Pazar gecesine bizimle mutlu olacaksınız." yazıyor. Ki bu fanlarına, yani bizlere yazdıkları Green Peas şarkısının sözleri. 

Gel de sevme şimdi bu adamları. ^^ 

Her seferinde daha da fazla sevdiriyorlar kendilerini. Ve 30 yaşına merdiven dayamış olsalar da 20'liklere taş çıkartıyorlar. 

Neyse, ben onları ne kadar sevdiğimi anlatsam da bitiremem. En iyisi mi siz destek olmak için şarkıyı sonuna kadar bir kez daha dinleyin. (Şirket açıklamasına göre izlenme sayısı 1 milyona ulaşırsa kamera arkası görüntüleri paylaşacaklar.) En kısa zamanda kitap yorumlarıyla da tekrar burada olacağım. 

Siz şarkıyı beğendiniz mi? Lütfen düşüncelerinizi benimle paylaşın...

Sevgiyle Kalın...

Yorumlar

  1. Merhaba,

    Şarkı belki çocuklarımın seveceği tarzda
    12 saati bilgisayar başında geçirenlere ne yapacağız ufff diye okudum yazını..bu , bugüne ait viddi bir sorun gibi görünüyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba ^^

      Gerçekten çok ciddi bir sorun. Neyse ki bayram ile birlikte biraz ara vermiş gibi görünüyor. Bundan sonrası için başka uğraşlar edindirmeye çalışmak lazım sanırım.. Yorum için teşekkürler. ^^ Sevgiyle kalın...

      Sil
  2. Sağlıkla,güzelliklerle dolu mutlu bayramlar diliyorum.Sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Geç yanıtladım mazur görün lütfen.. Size de mutlu huzur dolu bayramlar dilerim.. ^^ Sevgiyle kalın..

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Kitap Yorumu: 1984 - George Orwell | Bloggerlar Okuyor - Nisan 2016

Dizi Yorumu: Angel Eyes (2014)

Kitap Yorumu: Bana Her Şey Seni Hatırlatır - Beth Harbison