Şu Sıralar Neler Oluyor? #4


Merhabalar, nasılsınız? Ben iyiyim... Yaklaşık 15 gündür ortalarda yoktum.. Aslında kısa bir süreliğine daha yokum ama bir selam vereyim dedim. 

Okulların bitmesine çok az kaldı.. Tabii stajımında öyle. Bu haftayı saymazsak son iki hafta kaldı ve hem staj evraklarımı tamamlamam hemde son sınavlara hazırlanmam gerekiyor. Stajda da yapmam gereken epeyce iş var. Tabii sürekli bilgisayar karşısında olmaktan dolayı beynim uyuşuyor. 

Bu aralar pek kitap okuyamıyorum. Annemle yabancı dizilere sardık. Haliyle insanı epeyce alıkoyuyor. Blogda yazmam gereken birçok yazı var fakat onları yazmaya da üşeniyorum. 

Şu okul yüzünden de üzerimde bir sıkılganlık var. Hiçbir şey yapasım gelmiyor. Bu akşam staj dosyamı bitirmem ve patrona imzalatmam lazım. Yarın Php ve mesleki ingilizce'den sınavım var. Anlayacağınız yapmam gereken çok şey var fakat içimde istek yok. 

Ancak şunu söyleyebilirim ki bu hafta içinde bir alışveriş videosu gelebilir. Beni snapchatten takip edenler görmüştür aldığım kitapları fakat daha öncesinde de bir alışveriş yaptığımdan video çekmeye karar verdim.

Sineklerin Tanrısı'nı okumaya başladım ama bu sıkılgan dönemde olduğumdan pek okuyabileceğimi sanmıyorum. Bu sebeple Bloggerlar Okuyor - Mayıs etkinliğine katılamayabilirim. Şuan daha çok akıcı, eğlenceli ve üzerine düşünmem gerekmeyecek çıtır çerezlik kitaplar okumayı düşünüyorum. Önerilere açığım ^^ 

Bende durumlar böyle... Umarım sıkılmadan okuyabilmişsinizdir. 

Siz neler yapıyorsunuz? Şuan ne okuyor ve neler izliyorsunuz? Düşüncelerinizi benimle paylaşın... ^^ 

Sevgiyle Kalın...

Yorumlar

  1. Kolay gelsin, sınavda başarılar :) Ben yeni bitirmiştim sınavları ama aöf sınavlarım başlayacak onlarla uğraşacağım bu hafta :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. ^^
      Sana da kolay gelsin, sınavında başarılar. ^^
      Sevgiyle Kal.. ^^

      Sil
  2. Ben öğrencilikten öğretmenliğe geçtim ama okuldan sıkılma durumu bende de var :-) Neyse ki yaz tatiline az kaldı diye avutuyorum kendimi. Bloga yazılmayı bekleyen ona yakın konu okunacak onlarca kitap var. Belki bu hafta sonu biriken işlerimi hallederim. sineklerin Tanrısı'na ben de başlayamadım bir türlü. Sanki bir başlasam hızlı okuyacakmışım gibi geliyor. Umarım öyle olur çünkü mayıs ayında bloga yorumumu girmek istiyorum.

    Neler aldığını çok merak ettim ama ben blogda yazı olarak okumayı tercih ederim :-) Vloglara alışamadım da.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende hafta son için aynı şeyi düşünüyordum ama evdeki hesap çarşıya uymadı misali hiçbir şey yapamadım.

      Yazı olarak da yazarım canım seni mi kıracağım. ^^ Yorum için teşekkürler. ^^

      Sil
  3. Kolay gelsin yavrum.Torunumdan biliyorum o gerilmeleri.İnşallah başarılı olur ve tüm isteğinle bloğuna dönersin canım.Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Son bir sınavdan sonra her şey çok daha güzel olacak inşallah. :) Sevgiler.. ^^

      Sil
  4. Umarım işleri yoluna koymuşsundur Ebraaar, çünkü seni mimledim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yarın son bir sınavım var ondan sonra tamamiyle geri dönüyorum inşallah. ^^ Çok teşekkür ederim canım. ^,^ En kısa zamanda yapacağım. ^^

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Kitap Yorumu: 1984 - George Orwell | Bloggerlar Okuyor - Nisan 2016

Dizi Yorumu: Angel Eyes (2014)

Kitap Yorumu: Bana Her Şey Seni Hatırlatır - Beth Harbison