Tam 1 Yıl Oldu...

Tam bir yıl oldu.. 1. yıldönümü

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Ben çok iyiyim. Bugün blogumu açalı tam bir yıl oldu. Daha önce kuzenimle beraber yazdığımız bir blogumuz vardı ama ben kendime ait kişisel bir blog olsun istediğimden yeni bir blog açmak istemiştim. Günlerce isim arayışından sonra Bayan Safir Mavi isminde karar kılıp tasarıma geçmiştim. 2 gün -gece de dahil- boyunca tasarım üzerince uğraştıktan sonra nihayet ilk yazımı yayınlama vaktim gelmişti. Ve aradan tam 1 yıl geçmiş. :) 

Bloga şöyle bir göz attığınızda pek de kişisel bir blog gibi gelmeyebilir. Ancak yazdığım her kitap yorumu, film yorumu benim düşüncelerim ve hissettiklerim. Dolayısıyla kişisel oluyorlar. :) Zaman zaman üzüntülerimi, sevinçlerimi de paylaştım burada. Ve böyle olmaya devam edecek. 


Bazen üşengeçliğim tutup blogda yazı yazmadığım zamanlar oluyor. Ama yinede burayı çok seviyorum. Burada sevdiğim hatta sevmediğim şeyleri yazmak beni mutlu ediyor. 


Bu güne özel bir çekiliş de yapmak istemiştim ama vaktim olmadı maalesef. Ama aklımda böyle bir plan var. Yakın zamanda yapacağım inşallah. :) 


Beni - blogumu- takip eden herkese çok teşekkür ederim. Burada olduğunuz ve yorumlarda benimle düşüncelerinizi paylaştığınız için. :) 


Sevgiyle kalın...

Yorumlar

  1. Blogunuzu yeni keşfetmiş bulunmaktayım.Daha nice senelere inşaAllah.Banada buyrun gelin ^^

    YanıtlaSil
  2. Hoş geldiniz öyleyse :) Çok teşekkürler, inşAllah :) Takipteyim zaten, tekrar uğrayacağım mutlaka :)

    YanıtlaSil
  3. Daha nice yıllar diliyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Hayırlı olsun nice seneler burda güzel paylaşımlarda buluşuruz ins.

    YanıtlaSil
  5. ayyyyy kutlarım yaaaa hem de film ve kitap yazıyon en çok, en sevdiğim şeyler, bloguma da hoşgeldin, görüşürüz ki yineeee. sevindim kii seni tanıdığımaaa heyoooo :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok mutlu oldum ki benn ^^ Sende hoşgeldin ^^ Çok teşekkür ederim :) Bende çok sevindim kii seni tanıdığıma ^^

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Kitap Yorumu: 1984 - George Orwell | Bloggerlar Okuyor - Nisan 2016

Dizi Yorumu: Angel Eyes (2014)

Kitap Yorumu: Bana Her Şey Seni Hatırlatır - Beth Harbison