Haftanın Blogu (Etkinlik - Mim)

Haftanın Blogu (Etkinlik - Mim)

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Geçen hafta blogda paylaşım yapmaya pek fırsatım olmadı. Bunun sebebi şu yazıda belirttiğim gibi sevdiğim  grubun dönüş yapmasıydı. Katıldıkları canlı yayınları, ödül oylamalarını takip ettiğimden pek blogla ilgilenemedim. Sadece 1 ödül alabilseler de rüya gibiydi. Neyse, neyse bu konuya girersem çenem düşecek biliyorum. :) 


Gelelim haftanın bloguna...


Bu hafta için Maneki Neko'yu seçtim. :) Kendisini ilk olarak instagramda keşfettim. Ajandalara merak salmıştım ve resimler arasında dolanırken Maneki'nin ajandasına pardon 'mini günlüğü'ne denk geldim. :D Profiline bakarken de ne göreyim? Blogu varmış meğer.


Hemde çok sevimli bir blog. Blogunda sevimli alışverişlerden, kendin yap projelerinden, kırtasiye ürünlerinden bol bol görebilirsiniz. 


Ben blogunda dolanmayı, yaptığı alışveriş yazılarını çok seviyorum. Maneki'nin bloguna mutlaka uğrayın. :) Uğramışken de yorum yapmayı unutmayın. :) 


Bu mime Maneki Neko'yu mimliyorum :) Ayrıca henüz  yapmayıp yapmak isteyen herkesi. :) 



Sevgiyle Kalın...

Sevgiyle Kalın...

Yorumlar

  1. Ne güzel bir tanışma olmuş :)

    YanıtlaSil
  2. Bende blogu tanimaya gidiyorum öyleyse

    YanıtlaSil
  3. Heheh, hiç beklemediğim bir şeydi bu, sanırım bu yazıyı 10 kez okudum şaşkınlıktan :D Evet, daha çok Instagram'dan biliniyorum ama minik de bir blogum var, Instagram'dan öncesinde yazıyordum hatta :) Instagram'dan sonra yazılar biraz azaldı evet ama zaman buldukça yazıyorum çünkü bloga yazmak en sevdiğim işlerden biri ^^ Bloga yazmayı sevmemin en büyük nedeni okuyucularıma yardımcı olmak ve onları gülümsetmek :)) Sende de bunu başardığım için çok ama çok mutlu oldum ^^ Ve çok çok çok teşekkür ederim bu şirinliğin için, beni çok sevindirdin :)))
    Bu arada hayatımda ilk kez mimleniyorum, ne yapacağım konusunda hiçbir fikrim yok :D
    Ve son olarak şeker mi şeker bir blogun var, bayıldım ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevincine sebep olduysam ne mutlu bana öyleyse :) Ne kadar boşlasakta yazmaktan vazgeçemiyoruz değil mi? :) Mim şöyle ki; her hafta istediğin bir gün sevdiğin takip ettiğin blogları seçip blogunda duyuruyorsun :) En iyisi sen http://daginikanne.blogspot.com.tr/2016/02/haftanin-blogu.html buradan detaylıca bir bak istersen :) Ayrıca güzel yorumun için çok çok teşekkür ederim *(^_^)*

      Sil
    2. Tembellik ve unutkanlık birleşince 1 Mart'da ki yoruma 23 Mart'ta cevap yazan ben! Evet, görüldüğü gibi uzun aralar da versek yazmaktan vazgeçmiyoruz. Bir ara vakit bulursam bende yaparım, -yapamadı :D

      Sil
    3. Bazen beni de vuruyor tembellik ^^ Ama şu sıralar o kadar çok yazasım geliyor ki, bunun en güzel yolu da blog. ^^ Sen de yaz bol bol, okumak çok zevkli yazılarını ^^ Yap yap, belki böyle düzene sokarsın blog yazmayı, güzel olur. ^^

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Kitap Yorumu: 1984 - George Orwell | Bloggerlar Okuyor - Nisan 2016

Dizi Yorumu: Angel Eyes (2014)

Kitap Yorumu: Bana Her Şey Seni Hatırlatır - Beth Harbison