Dizi Yorumu: School 2013

dizi yorumu school 2013
Adı: School 2013
Tür: Okul, Gençlik
Bölüm Sayısı: 16 + 1 Özel bölüm
Yayın Kanalı: KBS2
Yayın Tarihi: 03 Kasım 2012 - 22 Ocak 2013

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Ben iyiyim. Çerkezköy'den döndüm. Harika bir 5 gün geçirdim. Daha fazla kalmak isterdim ama maalesef yengem, kuzenime fazla izin vermemişti. Bol bol kitap okuyup film seyrettik. Güzeldi. Siz neler yapıyorsunuz? 

Gelelim bugün yorumlayacağım dizinin konusuna... Gerçi ortada anlatılacak pek net bir konu yok. Genel olarak lise hayatında gençlerin karşılaştıkları sorunlar, dostlukları, aile ilişkileri falan işleniyor. 
school 2013 teacher jung

Öğretmen Jung okulda sözleşmeli bir edebiyat öğretmenidir ve okulun en belalı sınıfına, sınıf öğretmeni olur. Öğr. Jung dizide en çok sevdiğim karakter. Öğrencilerin sorunlarına yaklaşımı, nasıl daha iyi öğretebilirim çabası ve daha bir çok yönden hayran olunası bir karakter. Özellikle kendini motive etmek için söylediği "Şimdi çocukların ellerinden bırakma zamanı değil!" cümlesiyle beni kendine daha da hayran bıraktı. Çünkü küçüklüğümden beri öğretmen olmayı çok istemişimdir.

school 2013

En çok etkilendiğim sahnelerden biri budur. Nedenini tam hatırlamıyorum ama Öğretmen Jung çok sinirlendiği bir an. Önce eline sopayı alıyor ve hepsine sıraya girmelerini söylüyor. Ve sonra sopayı bırakıp hepsinin eline kendi eliyle vuruyor. Çocukların canından çok kendi canını acıtmıştı. 

School 2013

Dizideki dostluklar da okadar etkileyiciydi ki böyle dostluk lazım dedirtiyor. 

School 2013 Kim Woo Bin

Tamam tamam, diziyi Kim Woo Bin için izlemiş olabilirim. 

Ben genel olarak sevdim diziyi. Ama bir şey söylemem gerekir ki sıkılabilirsiniz. Ben bu diziye çok önce başlamış ama sıkılıp yarım bırakmıştım. Geçenlerde Woo Bin için tekrar izlemek istedim. Güzel bir dizi fakat dediğim gibi sıkılabilirsiniz. Özellikle aşk içermeyen dizileri sevmiyorsanız. Dizide hiçbir şekilde aşk yok. Bu sebeple eğer izleyeceseniz bekleniye kapılmamanızı öneririm. :)

İzleyeceklere iyi seyirler dilerim... 

Sevgiyle Kalın...
sevgiyle kalin

Yorumlar

  1. Ben de bu diziyi Lee Jong Suk için seyretmiştim

    YanıtlaSil
  2. Lee Jung-suk ve Kim Woo Bin'li bir oyuncu kadrosu olan bu dizinin keşke biraz senaryosunu iyi yapsalarmış dedim bende. Zaten oyuncular için izliyoruz bildiğin ama School 2015 konu itibariyle daha dolu...

    Gönül isterdi ki oyuncuları harika olan bu dizinin senaryosu da müthiş olsun ama yapacak bir şey yok :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, keşke daha iyi olsaydı. School 2015'e daha bakmadım ama bakayım bir ara öyleyse :) Yorumun için teşekkürler. :)

      Sil
  3. Aaaa *-* Aşk nasıl yok? Kırıldım şimdi :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef yok. Okul ve eğitim sistemi çevresinde dönen bir dizi. :)

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. Aa çok teşekkürler, en kısa zamanda yapacağım inşallah. :)

      Sil
  5. Size sorum 2013 ü izlemeden 2015i izlesem konusunu anlarmıyım

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Kitap Yorumu: 1984 - George Orwell | Bloggerlar Okuyor - Nisan 2016

Dizi Yorumu: Angel Eyes (2014)

Kitap Yorumu: Bana Her Şey Seni Hatırlatır - Beth Harbison