Nisan Favorilerim | 2019

Herkese merhaba. Nasılsınız, bayramınız nasıl geçti? Bu arada geçmiş bayramınız mübarek olsun. 😊 Bu yazıyı aslında bu kadar geciktirmeyecektim fakat finallerden sonra bayram hazırlığı, bayram gezmeleri ve tabii evde olan kardeşcanın bilgisayara kaynak misali yapışmasıyla bir türlü fırsat bulamamıştım.

Nisan ayı benim için pekte verimli geçmedi açıkçası. Oldukça az okumanın yanında çerezlik filmlerle geçti. Ama yine de birkaç favorim var elbette. 

İlki tabii ki nisan ayında izlediklerimden Umudunu Kaybetme. Bunu ilk defa izlemiş olmaktan birazcık utansam da (😅) çok sevdiğim bir film olduğunu söylemeliyim. Duygulandıran, aynı zaman da insanı motive eden bir film. Hala izlememiş olan olduğunu pek sanmıyorum ama varsa izlemenizi tavsiye ediyorum. 

Bir diğer favorim elbette bir anime olan From Up On Poppy Hill. Ghibli animelerini ne kadar çok sevdiğimi söylememe gerek yok sanırım. Bu anime de oldukça güzeldi ve hikaye örgüsüyle çok sevdiğim animelerden biri oldu. 

Daha önce bahsettiğim gibi kendimi saldığım bir dönemden sonra silkelenip kendime gelmeye çalıştığım sıralarda beni oldukça motive eden şeylerden biri Tulu Erden ve Ece Targıt'ın sunduğu Yoldayız Geliyor Musun? podcastı oldu. Şimdilerde Ece tek başına yayın yapsa da ben eski bölümlerden dinliyordum. Severek dinlediğim bir podcast. Dinlemek isteseniz diye spotify linkini buraya bırakıyorum.


Şarkı favorilerimden de bahsetmek istiyorum. Nisan ayının ilk yarısında zaten sürekli dinlediğim Türkçe Rock ve Anadolu Rock spotfy listelerini dinliyordum ama sonrasında Güzel Bir Gün listesini sıklıkla dinlemeye başladım. Türkçe ve yabancı karışık şarkılar var ve keyifle dinlediğim bir liste oldu.

Bir diğer favorim ise bir YouTube kanalı olan Sueddu. Videolarının sakinliğini ve çekim tarzını oldukça beğeniyorum. Aslında YouTube'a geri dönmeme vesile olduğunu da söyleyebilirim. Videolarını izlerken, video çekmeyi özlediğimi fark etmeme neden oldu. 

Benim nisan ayındaki favorilerim bunlardı. İçerinde sizin de sevdikleriniz veya merak ettikleriniz var mı? Lütfen düşüncelerinizi benimle paylaşmayı unutmayın.


Sevgiyle kalın...

Yorumlar

  1. Umudunu Kaybetme, çok güzel bir filmdi.

    YanıtlaSil
  2. Will Smith her zaman iyidir :D Güzel bir dönem geçirmişsin, yenisi daha güzel olur umarım

    YanıtlaSil
  3. tanıtım ve incelemeler için teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. Umudunu Kaybetme'yi ben de severim, anime film hiç izlemedim sanırım en azından yakın zamanda :/

    YanıtlaSil
  5. canım harika tavsiyelerine beğenilerine bayıldım teşekkür ederiz sana sevgiyle kal...

    YanıtlaSil
  6. Umudunu Kaybetme'yi ben izlemedim ki :-(

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Kitap Yorumu: 1984 - George Orwell | Bloggerlar Okuyor - Nisan 2016

Dizi Yorumu: Angel Eyes (2014)

Kitap Yorumu: Bana Her Şey Seni Hatırlatır - Beth Harbison