Haziran Ayında İzlediklerim | 2017

Haziran Ayında İzlediklerim | 2017

Herkese merhaba! Şu ara Game of Thrones izlemeye sarmış durumdayım ve elime kitap alamıyorum. Aslında şuan bile yazıyı bir kenara bırakıp izlememek için kendimi zor tutuyorum fakat buradayım ve bu yazıyı yazıp yayınlıyorum. Fazla uzatmadan neler izlediğime bakalım ki bende GoT izlemeye dönebileyim. ^^ 

iBoy
iBoy

IMDB Puanı: 6,0/10
Yapım: 2017 / İngiltere / 1s 30dk
Tür: Aksiyon, Suç, Bilimkurgu

Konusu: En yeni ve en gelişmiş dijital teknolojilere sahip olmaktan gurur duyuyor. Ancak her şey tam anlamıyla kafasının içinde. Bir kaza sonrası beyninde cep telefonu parçalarıyla yaşamak zorunda kalan Tom, elektronik cihazları kontrol edebildiğini keşfeder ve bu gücünü intikam için kullanır. (Alıntı: sinemalar.com)
-----
Teknoloji ile alakalı bilimkurguları severim. Bu filmde ilgimi çeken bir film oldu. Karanlık havasıyla gerilimi arttıran bir filmdi. Ben severek izledim. Bu tarz filmleri seviyorsanız bir bakın bence... :)
Transformers 5; The Last Knight
Transformers 5; The Last Knight

IMDB Puanı: 5,3/10
Yapım: 2017 / ABD, Çin, Kanada / 2s 29dk
Tür: Aksiyon, Macera, Bilimkurgu

Konusu:  Serinin 4. filmi Kayıp Çağ'daki olayların ve Optimus Prime'ın gidişinin ardından insanlarla robotların savaşı sürmektedir. Bu savaşın bitebilmesi için geçmişteki sırların gün yüzüne çıkarılması ve Transformerlar'ın dünyadaki varlıklarının dayandığı kökenin anlaşılması gerekmektedir. Bu zorlu görev ise, tamirci Cade Yeager (Mark Wahlberg), Bumblebee, soylu bir İngiliz Edmund Burton (Anthony Hopkins) ve profesör Vivian Wembley'e (Laura Haddock) düşecektir.
-----
Sed'in doğum gününde bir sinema yapalım dedik ve Transformers'a gittik. Aksiyonu bol keyifli bir filmdi. Hele ki olayların tarihle harmanlanışı, savaş sahneleri tam bir görsel şölendi. Ben severek izledim. Serinin izlemediğim bir-iki filmi var onlar da izleyecek bir şey bulamadığımda kurtarıcı olarak saklıyorum. :) 
Lucid Dream
Lucid Dream

IMDB Puanı: 6,1/10
Yapım: 2017
Tür: Bilimkurgu, Gerilim

Konusu: Film, 3 yıl önce oğlu kaçırılan birisinin (Ko Soo) gördüğü rüyalar sayesinde bu konuda ipucu bulmasını konu almaktadır.
-----
Yine Sed'le sıkıldığımız bir gün hadi film izleyelim dedik ve bu filmde karar kıldık. Terasa düzeneği -çay,çekirdek,cips vs..- kurup keyifli bir Haziran akşamı geçirdik. 

Film oldukça ilgi çekici bir konuyu; rüyaları konu alıyor. Çocuğu kaçırılan karakterimiz rüyalar yoluyla kaçırıldığı güne giderek ipuçları bulmasını izliyoruz. oldukça ilgi çekici sahneleriyle, oyuncularıyla ki Park YooChun'da bu oyunculardan biri, zevkle, merakla izlediğimiz bir film oldu. Hiç beklemediğimiz bir anda yaptığı ters köşeyle dumura uğrattı. Biz severek izledik, sizde bir bakın derim. ^^
Elementary
Elementary | 3. sezon

IMDB Puanı: 7,9/10
Yapım: 2012 - günümüz / ABD / 6. sezon onayı
Tür: Suç, Dram, Gizem

Konusu: Sir Arthur Conan Doyle tarafından yaratılan ve polisiye türündeki edebiyatın önemli karakterlerinden biri olan Sherlock Holmes, günümüz New York'unda yeniden hayat buluyor. Üstelik bu kez, Watson bir kadın! (Alıntı: Beyazperde)
-----
3. sezonda Holmes ve Watson ortaklığı bitmiştir ve ikili yine de NYPD'ye danışmanlık yaptıklarından sıksık aynı davalara bakmak ve aynı yerde bulunmak zorunda kalır. Yine oldukça ilginç davalarla uğraşan danışmanlarımız zaman geçtikçe aralarındaki mesafeyi kapatacaklardır. Yİne oldukça ilginç, beyin yakan olayarıyla, keyifli Holmes&Watson diyaloglarıyla keyifli bir sezondu. Keyifle izledim. Tavsiyeme uyup kimler izledi bakayım?
Boys Over Flowers
Boys Over Flowers 

IMDB Puanı: 8,2/10
Yapım: 2009 / Güney Kore / 25 bölüm
Tür: Komedi, Dram, Romantik

Konusu: Mütevazı bir liseli olan Jan Di, okulun en güçlü grubundan zengin ve şımarık bir çocuğa kafa tutar ve sonunda ona aşık olur. 
-----
4. yada 5. izleyişim olmalı. Kore yapımlarının kült dizisi olan ve birçok kişinin Kore'ye ve dizilerine ilgi duymasını sağlayan bu yapım elbette benim için de çok değerli. Ondan sebeptir ki uzun zaman sonra yeniden izledim. Yine çok sevdim, yine çok eğlendim, hüzünlendim....En son izleyişimden uzun zaman geçtiği için epeyce unuttuğum şeyler vardı ve sanki hiç izlememişçesine izleme şansı buldum. Bir daha ne zaman, izler miyim, bilinmez.. Ancak siz henüz izlemediyseniz... daha ne duruyorsunuz.. :)
Evet... Benim izlediklerim bunlardı. Siz içlerinden hangilerini izlediniz? Lütfen düşüncelerinizi benimle paylaşın... 

Sevgiyle kalın...
Sevgiyle kalın...

Yorumlar

  1. Rüya konulu filmleri seviyorsan Başlangıç filmini öneririm! ^_^

    YanıtlaSil
  2. Hiçbirini izlemedim :(
    Ama iBoy izleme listemde. Çok güzel yorumlar okudum o yüzden en kısa zamanda izlemeyi planlıyorum.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyleyse sana keyifli seyirler dilerim... Yorumun için teşekkürler, sevgiyle kal. ^^

      Sil
  3. bof'u yıllar önce izlemiştim ahahaha çok severdim.Elementary'i izlemedim izlemeyi de düşünmüyorum açıkçası. Ciddi bir Sherlock Holmes fanıyım ve bu dizinin Sherlock'a biraz leke sürdüğünü düşünüyorum açıkçası. Herneyse iyi bir yazı olmuş emeğinize sağlık bana da beklerim. Takibe aldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin, çok sevindim. :) BoF'u izleyipte sevmeyeni görmedim şimdiye kadar. :) Elbette ki Sherlock kadar iyi bir yapım olamaz. Yinede farklı bir varyasyon olarak sevdim ben. :) Hemen iade-i ziyarete geliyorum. :) Sevgiyle kal. :)

      Sil
  4. Hiç Kore dizisi izlemedim. Öneri istediğimde neredeyse herkes Boys Over Flowers'ı önerdi. İzlemek için sabırsızlanıyorum.

    Elementary de izlemek istediğim dizilerden. Sherlock uyarlaması olması bir yana başroldeki adamı çok beğeniyorum. Emma kitabının 4 bölümlük BBC dizisinde oynamıştı. Oyuncuyu seviyorsan öneririm. Güzel bir dönem dizisiydi.

    YanıtlaSil
  5. Başlamak için güzel bir dizi. İzlediğin zaman söyle de biraz dedikodusunu yapalım. :)

    Evet, oyuncuyu bende sevdim. Oldukça başarılı bence. Sherlock karakterini oynamak her yiğidin harcı değil kanımca. :D Tavsiyen için teşekkürler, ekliyorum listeye. :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Kitap Yorumu: 1984 - George Orwell | Bloggerlar Okuyor - Nisan 2016

Dizi Yorumu: Angel Eyes (2014)

Kitap Yorumu: Bana Her Şey Seni Hatırlatır - Beth Harbison