Haziran Ayında Okuduklarım | 2017

Haziran Ayında Okuduklarım | 2017
Herkese merhaba! Haziran ayını çoğunlukla dizi ve film izleyerek geçirdiğimden okuma açısından pek verimli olduğunu söyleyemeyeceğim. Yine de güzel bir ay geçirdim. İzlediklerim yazısı da en kısa zamanda gelecek. ^^

Şimdi...Bakalım neler okumuşum...
Golem ve Cin - Helene Wecker
Golem ve Cin - Helene Wecker 
Sayfa Sayısı: 640
Puanım: 5

Kalınlığından dolayı elim pek gitmiyordu fakat artık zamanıdır deyip okuduğum bir kitap oldu. Çok sevdim. Tamamen özgün bir konuya sahip olup olaylar ve karakterler çok iyi kurgulanmış. Ben severek okudum, eğer farklı bir şeyler okumak isterseniz tavsiye ederim.
Karanlık - Yasmine Galenorn (Öteki Dünya Serisi #3)
Karanlık - Yasmine Galenorn (Öteki Dünya Serisi #3)
Sayfa Sayısı: 410 
Puanım: 5

Serinin üçüncü kitabını okumakla serinin elimdeki son kitabı okumuş bulunuyorum. Bu sefer baş rolde ortanca kardeş Melody var ve kendisi bir vampir. Haliyle kitapta vampirler ve Melody 'inin geçmişi, vampir oluş hikayesi anlatılıyor. Tabi bir yandan kızlarımız dünyaya gelen vampir grubunun peşinde. Bu kitabı önceki iki kitaba göre daha çok sevdim. 
Kitap Hırsızı - Markus Zusak
Kitap Hırsızı - Markus Zusak
Sayfa Sayısı: 574 
Puanım: 5

Hmmm.... Bu kitap hakkında ne söylesem bilemiyorum. O kadar güzel ve o kadar farklıydı ki... Bu kitaba detaylı yorum gireceğim yaa.. Şuan bir şey söylemeye kalksam her şey birbirine girecekmiş gibi hissediyorum. Sadece çok sevdiğimi söyleyebilirim şimdilik... Beklemede kalın efenim... ^^
Kardeşlik Çağrısı - Ramazan Kayan
Kardeşlik Çağrısı - Ramazan Kayan
Sayfa Sayısı: 130
Puanım: 1

Bu kitap çok uzun zamandır, yaklaşık 4-5 yıldır, elimde olan bir kitaptı. Kısa kısa bölümlerden oluştuğu için elimde epeyce süründü. Yazar kendini çok tekrar ediyordu ve gerçekten okumakta zorlandım. Anlatmak istediklerini de bence yeterince açık ifade edememiş. Kitap sanki yazarın düşünce yığınından oluşuyormuş gibiydi. Anlatmak istedikleri daha net ve daha düzenli anlatılsaydı daha fazla sevebilirdim belki. Ama maalesef sevemedim.
Toplamda okuduğum sayfa sayısı: 1754
Ortalama günlük okunan sayfa sayısı: 58,5

Evet benim okuduklarım bunlardı. Siz içlerinden hangilerini okudunuz? Lütfen düşüncelerinizi benimle paylaşın.. 

Sevgiyle kalın...
Sevgiyle kalın...

Yorumlar

  1. Golem ve Cin telefonumda pdf olarak yüklü, benim dışarıda boş kaldığımda okuma kitabım. Eve döndüğümde bitirmemek için kendimi zor tutuyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pek o tarz bi kitap değil aslında, meraktan tutamaz ki insan kendini. Bence hiç tutma direk oku. 😊 Okuduysanda düşüncelerini bilmek isterim 😊

      Sil
  2. Hiçbirini okumamışım ama kitap hırsızını okumak istedim şimdi :) Bereketli bir ay olmuş haziran sanırım ben de en çok okumayı haziran ayında yaptım :) Bu arada yazı çok derli toplu ve özenli olmuş beğendim epey :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oku bence, ben çok severek okudum. Ağustos ayı çok daha bereketli oldu, çok şükür.😊 Çok teşekkür ederim, bu düzen yüzünden biraz üşendiğim için genelde gecikiyor yazılar. Ama olsundu. 😄 Yorum için teşekkürler, sevgiyle kal..

      Sil
  3. Kitap Hırsızı'nı okumaya karar verdim. Hep bi tereddüt var içimde o kitaba karşı neden bilmem..ama okuyacağım dedim şimdi.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oku mutlaka, okuduğun zaman da düşüncelerini benimle paylaşırken çok sevinirim. Keyifli okumalar dilerim, sevgiyle kal... 😊

      Sil
  4. Kitap Hırsızı'nı beğenmene çok sevindim. Yorumunu merakla bekliyorum :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şuan bekleyen o kadar çok yazı var ki... En kısa zamanda gelecek inşallah.😊

      Sil
  5. Kitap hırsızı'nı geçen sene okumuştum. Ha ri kaydı. Çok değişik duygular uyandırmıştı içimde. Yavaş yavaş okuyordum sindirerek.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, bende öyle bir çırpıda bitirmedim kitabı. Ağır ağır, sindirek. 😊 Kitabı düşündüğümde bile duygularım ve düşüncelerim birbirine giriyor. Acayip bir kitap gerçekten. 😊 Yorum için teşekkürler, sevgiyle kal.. 😊

      Sil
  6. Yanıtlar
    1. Kitap Hırsızı'nı diyorsun sanırım. :) İzleme listemde, yakın zamanda izleyeceğim inşallah. :)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Kitap Yorumu: 1984 - George Orwell | Bloggerlar Okuyor - Nisan 2016

Dizi Yorumu: Angel Eyes (2014)

Kitap Yorumu: Bana Her Şey Seni Hatırlatır - Beth Harbison