Nisan Ayında Okuduklarım | 2017

Nisan Ayında Okuduklarım | 2017

Merhabalar, nasılsınız? Ben oldukça iyiyim. Artık evdeyim -evet işten çıktım - ve bu nedenle burada daha fazla aktif olacağım inşallah. Bugün birikmiş yazılarımı taslakladım. Kısa zamanda birikmiş olanları bitirip güncel olarak paylaşım yapmaya başlayacağım.

Bakalım nisan ayında neler okumuşum...
Cadı - Yasmine Galenorn (Öteki Dünya Serisi #1)
Cadı - Yasmine Galenorn (Öteki Dünya Serisi #1)
Sayfa Sayısı: 380
Puanım: 4/5

Cadı, fantastik, distopya türünde oldukça iyi bir kitap. Kitapta yok yok. Perilerden, likantroplara, vampirlerden cinlere kadar birçok karakter var. İlk sayfadan itibaren insanı içine çeken ve akıcılığıyla bir çırpıda biten bir kitap. Ben severek okudum. Bu tarz kitapları seviyorsanız, bu kitabıda seveceğinizi düşünüyorum. 
Daima Aşk Kazanır - Asude
Daima Aşk Kazanır - Asude
Sayfa Sayısı: 544
Puanım: 4

Daima Aşk Kazanır, klasik Asude tarzıyla daha önceki kitaplarla benzer öğeler taşıyordu. Kitaplar genel bakımdan birbirini tekrarlasa da kitabın sevilmesinin önünde bir engel değil. Bu kitabı da diğer kitaplar kadar çok sevdim. Özellikle Tekin karakterine ve kitaptaki minik karakterimizle olan ilişkisine bayıldım. 

Kum Taneleri - Berna Aslıhan
Kum Taneleri - Berna Aslıhan
Sayfa Sayısı: 544
Puanım: 3,5

Kum Taneleri, bizim Instagram'da birkaç kişiyle birlikte okuduğumuz bir kitaptı ve yorumunu çoktan girmem gerekiyordu fakat malumunuz giremedim. En kısa zamanda yorum gelecek inşallah. Kısaca bahsetmem gerekirse, tam olarak sevdim diyemem. Biraz klişe kurguyla anlatımın düzlüğü birleşince pek ısınamadım kitaba. Akıcılığıyla bir çırpıda bitebilecek bir kitap olmasının yanında beni içine çekemedi. Benim aksime annem çok sevdi ki sevenleri çok. Demem o ki bu tarz seviyorsanız bir şans verebilirsiniz. ^^
Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu - Stefan Zweig
Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu - Stefan Zweig
Sayfa Sayısı: 68
Puanım: 5

Nisan ayındaki favorim kesinlikle bu kitap. Muhteşemdi. Kitap hakkında düşüncelerimi toparlayamıyorum bile. Tek diyebildiğim muhteşem olması. Daha önce okuyanlar eminim beni anlıyorlardır. Zweig'in kalemiyle daha önce tanışmadıysanız bu kitapla başlayabilirsiniz. Eminim, yormayan ve etkileyici uslubuyla bu kitabı çok seveceksiniz.
Serbest Düşüş - Leah Raeder
Serbest Düşüş - Leah Raeder
Sayfa Sayısı: 384
Puanım: 4

Serbest Düşüş, tamamen beklentilerimin üstünde bir kitaptı. Sıradan bir Amerikan lise hikayesi okuyacağımı düşünmüştüm fakat kitap sıradan olmaktan çok uzaktı. Farklı bir kurgusu, içine çeken anlatımıyla oldukça iyiydi. Ben sevdim, sizinde seveceğinizi düşünüyorum.

Tuhaf Kütüphane - Haruki Murakami
Tuhaf Kütüphane - Haruki Murakami
Sayfa Sayısı: 72
Puanım: 4

Tuhaf Kütüphane, Murakami ile tanışma kitabım oldu. Adı gibi oldukça tuhaf bir öyküydü. Yalın anlatımıyla bir çırpıda okunan, aynı zamanda merakta bırakan bir kitap oldu. En çok merak ettiğim Sığırcık Kuşu'na ve Koyun Adam'a ne olduğu. Yada gerçek olup olmadıkları... 
Toplam okuduğum sayfa sayısı: 1992
Ortalama günlük okunan sayfa sayısı: 67

Evet.. Benim okuduklarım bunlardı. Siz içlerinden hangilerini okudunuz? Lütfen düşüncelerinizi benimle paylaşın.
Sevgiyle Kalın...
Sevgiyle Kalın...

Yorumlar

  1. İçlerinden sadece Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu'nu okudum. Zweig'in kalemini sevdiğim için bu kitabı da beğenmiştim. Tesadüf ben de bugün yazarın Yakıcı Sır kitabını bitirdim. Çok güzel bir kitaptı. Tavsiye ederim.

    İşten çıkmana üzülsem de daha sık yazacak olmana sevindim. Yazılarını merakla bekliyorum :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesadüflere inanmam, kesinlikle bir işaret. ^^ Hemen listeme ekliyorum. :)

      İşten, üniversiteye hazırlanmak için çıktım. Bütün vaktimi alan bir işti. :) Evvet, daha çok buralardayım artık, yazacağım inşallah. ^^

      Sil
  2. Harika kitaplar okumuşsun. Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu - Stefan Zweig bu kitabı okumak için can atıyorum :)

    birsenle.com
    instagram.com/birsenle

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Kitap Yorumu: 1984 - George Orwell | Bloggerlar Okuyor - Nisan 2016

Dizi Yorumu: Angel Eyes (2014)

Kitap Yorumu: Bana Her Şey Seni Hatırlatır - Beth Harbison