Şubat Ayında Okuduklarım | 2017


Herkese merhaba! Durun, taşlamayın hemen. Yine işe güce dalarak blogu boşladığımın farkındayım. Yazmayı özlüyorum ama iş dışında kalan kısacık vakitlerimi ya kitap okuyarak, ya dizi/film izleyerek yada ailemle vakit geçirmeye ayırdığımdan bilgisayar başına geçmeye cidden çok üşeniyorum.

Özlemim tavan yapınca geleyim dedim. Yapmak istediğim şeyler var. Ama burada bahsedince ve yapamadığım zaman suçlu hissediyorum. O yüzden neler yapacağıma dair hiçbir şey söylemiyorum. 😂

Neyse efenim, bu kadar gevezelik yeter. Şubat ayında epeyce kitap okumuşum, şimdi liste oluşturunca farkettim. 😁 Bakalım neler okumuşum...

Kore'deki Çatı Katımdan Sesleniyorum - Didem Duygu Deminr
Sayfa Sayısı: 378
Puanım: 4

Duygu ablayı uzun zamandır tanır ve çok severim. Kitabı çıktığında çok mutlu oldum. Severek ve eğlenerek okuduğum bir kitap oldu. Devamını merakla bekliyorum. 

Çöküş ve Yükseliş - Leigh Bardugo (Grisha Serisi #3)
Sayfa Sayısı: 432
Puanım: 4

Bu seriyi  oldukça sevdim. Keza son kitabı da öyle. Tamamen bambaşka bir dünya ve bambaşka bir kurgu. Son kitabıyla birlikte seri favorilerim arasında girdi. 


Sadece Arkadaşız - Catherine Bybee
Sayfa Sayısı: 336
Puanım: 3

Tamamen klişe bir konu üzerine olmasına rağmen akıcı ve güzel bir kitaptı. Sevdim.



Siyah Buz - Becca Fitzpatrick
Sayfa Sayısı: 385
Puanım: 4

Kitap hakkında pek bilgi sahibi değildim ve beğenmeyenlerin sayısı çok olunca pek bir beklentim yoktu. Yarısından sonra tahmin edilebilir olmasını beğenmedim. Ters köşe yapamadı. Ama yine de sevdim. 


Sevdanın Külleri - Dilek Taygun
Sayfa Sayısı: 4
Puanım: 400

Aslında ilk okuduğumda muallakta kalan karakterler olunca sevememiştim pek. Ancak mullakta kalan karakterleri ayrı  bir kitapta yazmış ve yazacak olduğundan fikrim tamamen değişti. Gayet güzel ve akıcı bir kitap. Sevilenler arasında yerini aldı. 
Hayattan Öğrendiğim Sözler - Şeyhmus Durmuş
Sayfa Sayısı: 120
Puanım: 1

Her ay en az bir tane kitaplığımda uzun zamandır bekleyen ve okumaya elimin gitmediği bir kitabı okuma gibi bir karar aldım. Bu da o kitaplardan biri. Kitap nereden geldi, ne zamandır kitaplığımda hiç bilmiyorum. Puandan da anlaşılacağı gibi sevmedim. Zar zor bitirdim. İçinde, her kelimeyle (özlem, huzur, aşk, aile vs...) ilgili bazen bir cümle bazen birkaç cümle yazılar vardı. Anlamsız ve gereksiz bir kitaptı. Normalde, kitap yazmışlar ortada emek var derim ama yok bunda böyle bir şey söz konusu bile olamaz. Tamamen gereksizdi. 
Toplam okuduğum sayfa sayısı: 2051
Ortalama günlük okunan sayfa sayısı: 73,25

Evet... Benim okuduklarım bunlardı. Siz içlerinden hangilerini okudunuz. Lütfen düşüncelerinizi benimle paylaşın...


Sevgiyle Kalın...

Yorumlar

  1. Ben seni hiç yargılamadım çünkü ben de yarın şubatta okuduklarımı yazacağım :-) Son üç aydır çok kitap okuyorum. Çok kitap okumak güzel olsa da onları bloga yazmak zor geliyor. Bu hafta hepsini yazmayı umuyorum. Dilerim sen de planladığın yazıları yazarsın. Sevgiler :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen, ne kadar çok birikirse o kadar zor oluyor yazmak. Umarım bende yazabilirim. Çok teşekkürler, sevgiyle kal. 😘

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

Kitap Yorumu: 1984 - George Orwell | Bloggerlar Okuyor - Nisan 2016

Dizi Yorumu: Angel Eyes (2014)

Kitap Yorumu: Bana Her Şey Seni Hatırlatır - Beth Harbison